Het slimme gordijn

Brandwerend


Veiligheid is een van de belangrijkste voorwaarden in ons leven. Op het gebied van raamdecoratie hebben we daarom gekozen voor de brandwerende Trevira CS.  Deze intelligente collectie gordijnstoffen is verkrijgbaar in diverse kwaliteiten.
In de projectmarkt wordt deze stof bijna altijd voorgeschreven maar we zien steeds vaker de vraag naar Trevira CS uit de particuliere sector. Ook thuis voelt men zich veiliger met een brandwerende raambekleding.

Wat het slimme gordijn zo uniek maakt is zijn permanente brandwerendheid. De beschermende functie is duurzaam en wordt in de loop der tijd niet minder, ook na  het reinigen/wassen van de gordijnen blijft de brandwerende functie onveranderd!


Air


Maar er zijn meer aspecten die specifiek voor de horeca en gezondheidszorg hoog scoren. Geur is een belangrijk zintuig. Denk eens aan heerlijke versgebakken brood of de geur van een bos na een regenbui. Prettige geuren dragen bij aan een aangenaam vertoeven.
Een groot aantal artikelen in onze collectie zijn voorzien van een AIR-label. Dit houdt in dat deze Trevira CS-gordijnstoffen behandeld zijn met een speciale finish die geur en schadelijke stoffen uit de lucht afbreekt.

Verbetering van de lucht
AIR verwijdert onaangename luchtjes van bijvoorbeeld afval, dieren, koken mar ook sigarettenrook en faecaliën.


Verhoogde levenskwaliteit

AIR bevrijdt de lucht van schadelijke stoffen zoals bijvoorbeeld formaldehyde en nicotine. Het reinigt de belastende lucht.

 

Ideaal voor allergieën

AIR verbetert de frisheid en maakt de lucht weer aangenaam. In vele wetenschappelijke testen en vergelijkingsstudies wordt dit bewezen.

 

Permanent

AIR is permanent werkzaam. Door het “katalysatorprincipe” blijft het effect behouden, evenals de vlamvertragendheid. De stof kan gewoon gewassen worden (op 30 of 60 graden volgens een gordijnwasprogramma)

 

Bio actief


Trevira CS Bioactive is een nieuwe vezel van Trevira met permanente antibacteriële eigenschappen. Het gaat alle gangbare bacterievormen en typen tegen. Niet alleen het ontstaan maar ook de vermeerdering van bacteriën  wordt gereduceerd.
Het levert vele voordelen op zoals:
Geen huidirritaties.
Verminderd risico op allergieën.

Geen migratie in de huid door bv chloor.

Geen schade voor de gezondheid.

Gebruik en reiniging beïnvloedt de werking niet het geeft een hogere mate van hygiëne, comfort en zekerheid.

Op lagere temperaturen te reinigen (desinfecteren is niet meer nodig).
Permanent brandvertragend.

 

Trevira CS is milieuvriendelijk en kan gemakkelijk worden gerecycled.

 

 

 Part 4   Meenteweg 10     8041AV Zwolle     T 038-369 05 13     info@part4.nl